ImProfs voor MICROSOFT PROFESSIONALS

ImProfs voor MICROSOFT PROFESSIONALS

ImProfs is het recruitmentbureau voor Microsoft professionals. Bij ImProfs ben je zeker van gekwalificeerde en gedreven Microsoft professionals. Wij werven en selecteren zorgvuldig de kandidaten en gaan op zoek naar de beste Microsoft specialist voor bij jou in de organisatie.

Van reactief zoeken naar proactief binden van Microsoft Professionals. Je zoekt Microsoft specialisten voor je bedrijf. En omdat je weet dat mensen het verschil moeten maken, zoek je dus ook de professionals die dat verschil kúnnen maken.

Maar hoe vind je de top 15% van de Microsoft professionals? En hoe zorg je vervolgens dat ze blijven? Hoe snel kunnen ze aan de slag? We weten dat die Microsoft talenten er zijn. Waarom kunnen interne recruiters en recruitments- bureaus ze dan toch vaak niet vinden?

ImProfs is een specialist en belangrijke speler op het gebied van Microsoft recruitment. We hebben een uitstekend contact met de topprofessionals op het gebied van Microsoft Infrastructuur en Microsoft ontwikkeling. Sinds een aantal jaar werken we met ons Recruitment Inbound Systeem (RIS). Met behulp van ons 7-stappen methode zorgen we voor een aantoonbare verbetering van de recruitment resultaten bij onze klanten. We selecteren de beste Microsoft professionals, helpen je bij je uiteindelijke keuze en zorgen voor een snelle en structurele invulling van je Microsoft vacature. We tonen je dan ook graag waarom wij denken dat Microsoft recruitment beter kan.

Wij recruiten Microsoft Professionals
• Systeem-, Functioneel- en Applicatiebeheerders
• Applicatie en Front-end ontwikkelaars
• Overige Microsoft professionals
Expertisegebieden:
Microsoft Server (Cloud/Hyper-V) - Microsoft SQL Server - Microsoft Internet Information Server - Microsoft Exchange Server - Microsoft Sharepoint Server - Microsoft Azure (IAAS/PAAS).
Microsoft Visual Studio - Microsoft VB.NET - Microsoft Team Foundation Server - Microsoft Visual Basic -Visual C# - Visual C++ - Microsoft C# - Microsoft .NET Framework - Visual F# -Microsoft ASP.NET - Microsoft MVC 3, 4 en 5 - JavaScript - Microsoft Dynamics AX - Microsoft BizTalk.

Onze klanten...

SLTN Inter Access
fondsenbeheer
Macaw
Avanade
PGGM
Noordhoff Uitgevers
Conclusion
Infinitas Learning
Ventus
Peak-IT
Tools4ever
Involvit
Caesar Experts
UMCG
Xebic

Als je meer wil weten over ons Recruitment methodiek. Klik dan op onderstaande button voor meer informatie!

NIEUW!!! Recruitment Inbound Systeem (RIS)

Als je direct een vacature of opdracht wil plaatsen? Klik dan op de button "Plaats je vacature"

Plaats je vacature

Als je onze openstaande vacatures en opdrachten wilt bekijken? Klik dan op de button "Openstaande vacatures"

Openstaande Vacatures

Als je artikelen wilt lezen over Microsoft en/of Recruitment van onze Microsoft Recruiter - Leo Simmeren? Klik dan op de button "Artikelen van Leo"

Artikelen van Leo

Malcare WordPress Security